9 Nisan 2013 Salı

pazartesi öncesi..yaşasın güneş..

 pazar akşamı blog yazımı hazırlarken hep "yaşasın bahar geldi", " nihayet güneş" gibi başlıklar atıp pazartesi sabahı değiştirmek zorunda kalıyorum.. kaç haftadır kasvetli sabahlara uyanıyoruz. kendi sendrumu yetmezmiş gibi bir de bulutlar güneşi saklıyorlar..

pazar sabahı 8 gibi uyandık yine.. e çocuğu hafta içi 7.30 da uyandırırsan oda senin pazar uykunu ele geçirir.:)
baktım hava güneşli. hemen bir kahvaltı programı yaptık.. poğaçalar fırında pişerken ben de domates, salatalık falan hazırladım.. derken telefon çaldı.. ablamın kızı.. haydin bize gelin, kahvaltıya dedi.. tamam dedik.. aldık nevalemizi düştük yollara..



 kahvaltı bittikten sonra ihsaniyenin üst tarafında minik şelaleler var.. oraya gittik.. hava mis gibi.. şarıl şarıl su sesi.. pek bi iyi geldi..özellikle çocuklar çok eğlendi..


dila ecrine de oğuz abisine de bayılıyor zaten.. 2 gündür " annem ecrinlere gitcez mi?" cümlesi düşmedi dilinden.

bulmuşun manzarayı poz vermeden olmaz di mi :)


çiçekler toplandı..


denize taşlar atıldı..


koşuldu, çoşuldu...


papatyadan uyduruk taçlar bile yapıldı..


2-3 saat takıldıktan sonra hava hafiften esmeye başlayınca gölcük sahiline geçtik..parkı görünce deliren küçük cadı 10 parkı yanyana görünce varın siz düşünün ruh halini.. abartısız onuna da gittik.. hepsinde kaydı, sallandı.. ayaklarımın altı acıdı artık ayakta durmaktan..

vedalışırken çeşmeler açıldı epey bi.. 15 dk boyunca kesintisiz ağladı arabada.. sonra da uyuyakaldı.. eve geldiğimizde de uyanmadı..çok yorulmuş.. üçbuçuk saat uyudu.. :)

güzel bir pazardı anlayacağınız.. dila mutluydu, e mutlu olunca bizde..

sevgiler..

8 yorum:

  1. Sevgicim pozunu sevsinler,çok hoşsun:)Şelaleye,doğaya,Dila'ya bayıldım:))Çok şanslısınız,doğaya çok yakın bir yerde oturuyorsunuz,bizim için böyle yerlere gitmek epey zor,uzak:(İlk fotoya bayıldım,çok tatlı sarılmışlar:)Az kaldı bunlar son soğuk havalar,dayan:)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel geçmiş haftasonu.hep güneş olsa keşke.yaz gelsede şu bıcırıklar iyice hava laıp eğlenseler,koşsalar,coşsalar.

    YanıtlaSil
  3. canımmmmmmmm ne guzel bır manzara sankı photoshop yapılmıs gıbı :) dılosun mutlulugu gozlerınden okunuyor zaten Allahım mutlulugunuzu daım etsın canım

    YanıtlaSil
  4. Sevgi cim şelaleler ,manzara,resimler harika bayıldım buraya çok şanslısın böyle güzel doğaya sahip bir yerde olduğun için ,ayrıca pozlarda harika Dila'cıma paptyalar çok yakışmış bundan sonra havalar ısınacak inşallah daha güzel pazarlarımız olsun :)

    YanıtlaSil
  5. maşallah resimler süper. güzel havaları hemen değerlendirmeliyiz böyle değil mi?özellikle çocuklar evlerde sıkıldı kış boyu

    YanıtlaSil
  6. oh mis gibi bir pazar ne güzel geçirmişsiniz manzara zaten harikaa..
    güneş göstersin artık yüzünü uzunca bir süre özledikk yazzıııı :))

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel gidilmiş,gezilmiş,eğlenilmiş.Özlemişiz sıcak güneşli günleri:)))

    YanıtlaSil
  8. Sevgi anlamadığım birşey var hafta içi zorla kalkan bu prensesler neden haftasonu iğne batırılmış gibi zıplıyorlar:))))

    Pazarın tadını iyi ki çıkarmışsınız baksana şimdi havaya:((

    YanıtlaSil