12 Şubat 2013 Salı

kış vakti sıkıntısı..



sevmiyorum arkadaş ben bu kışları.. hele dila büyüdükçe daha da gıcık oluyorum.. park yok..sokakta koşturmak yok.. bir çocuk sesi yok.. yüzü yok.. karanlık ve sıkıcı...


burası istanbul değil ki avmlerde şöyle geregeniş oyun parkları olsun.. bi ncitymiz var allahtan.. geçen sene çıkan yangından sonra yapılan yeni düzenlemeyle üst katta güzel bir eğlence merkezi yaptılar.. tamam.. istanbuldakilerin yanında dar sokoktaki oyun parkı gibi kalır ama netcen.. hiç yoktan iyidir..


bir top havuzu, iki büyük top, üç zıpzıptan ibaret.. ama dila çok eğleniyor.. yaşı küçük olduğundan kalabalık olunca kenardan kenardan kaçıyor :) 
genelde topları alıp kayaktan aşağı bırakıyor.. kay kızım diyorum.. korkuyorum diyor.. halbuki çok sever kaydırağı.. unuttu mu ne? ahh görevli beni bi içeri alsa salıvericem onu ama izin vermiyor ki.. kapıda öyle dikiliyor.. sanki kaçırcam çocuğumu..


böyle yerlere gidince dila aç kalıyor maalesef.. fast food dan hoşlanmıyor hanfendi.. ağzına koymuyor.. ızgara köfteymiş, hamburgermiş ı ı.. yemiyor anacım.. bizim ki tencereci.. ver önüne zeytinyağlı pırasayı, ıspanağı götürüyor... ama böyle ayak üstü yenen yiyecekleri kırk saat çiğniyor.. akşamdan ver ağzına sabah kalktığında kahvaltı yanına katık eder vallahi..


gelsin şu bahar artık... kızımla şöyle yatalım çimenlere..
yemyeşil..

baksananıza kızım bile isyan ediyor artık bu havalara..


10 yorum:

  1. isyanınıda dinledim tipini sevdiğim baylıyorum sana Diloşumm kocamann bir maşallahı da ekleyeyim diloşun iştahına bırak yemesin fast foodları zaten tencereci olsun ne güzel benimki de tok evin aç kedisi boğazından bi lokma geçicek diye aklı boncuk oluyor:(kışıda severim ama ne yalan söyliyim yazıda çok özledim sevgi tıkıldık kaldık hakkaten evlere çocuklar isyanlarda neyse çoğu gitti azı kaldı bahar yüzünü gösterir yakında inşallah öpüldünüz :)

    YanıtlaSil
  2. Oh ne güzel ya maşallah,maşallah.Büyüyüncede sever inşallah ev yemeklerini.Kış burada da aynı malesef,çok soğuk olmasa da dışarıda sürekli gezecek kadar da iyi değil yani...

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı olmuş maşallah Diloşuma yüzünü boyatırken nasılda ciddi ,fast food sevmemesi çok güzel boşver yemesin eninde sonunda yiyecek tencereci olması iyidir. Bende yazın gelmesini istiyorum artık hayırlısıyla gelsin:)

    YanıtlaSil
  4. Canım yaz geliyor az kaldı,boşver Avm'yi:)Önemli olan Dila'nın güzel yüzü gülsün,öyle de olmuş zaten:)

    YanıtlaSil
  5. yerim o kuzuyu maşallah:))az kaldı canım güneş ısıtıcak inş bizi...

    YanıtlaSil
  6. eveeeet yaaa yaz gelsin artıkk.... ben de çok istiyorum


    ıspanak yiyen Dila'yı ben yiyceem yakında :))

    YanıtlaSil
  7. Aynen gelsin bahar,bir de çok tatlı kuzucuk:)
    canım mimledim seni itap konusunda sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Biraz oğlum çekseye ya yemek konusunda Dila'ya. Hiçbirşey yemiyor, deli olacağım...

    Ama kışın çok zor çocuklarla. İnsan nereye gideceğini şaşırıyor.
    Çok tatlı çıkmışsınız...

    YanıtlaSil