18 Aralık 2011 Pazar

geri sayım başlasın..onnnnnn.....

evet bugün itibariyle doğum günümüze 10 gün kaldı.. rüya gibi herşey sanki..
1.partimizin elbisesi hazır... tokamız da.. ayakkabımız ve çorabımız alınacak..
2.partimizin badisi süslenecek.. eteğimiz dikilecek.. tokamız yapılacak..
menüler hemen hemen belirlendi.. 2 pastamızda şekil itibariyle tamam.. uygulama nasıl olacak hep beraber göreceğiz :))
süslemelerin nasıl olacağı belirlendi.. ama henüz yapılmadı..
kötü haber biraz burnumuz akıyor..inşallah doğum gününe bişiyciğimiz kalmaz..

son 10 günde diloşun günlüğünden bir kaç sayfa paylaşmak istiyorum sizinle..

diloşun günlüğünden...
24 nisan 2010
" bugün 24 nisan.. hayatımın en önemli, en heyecanlı günü..
saat sabahın yedisi.. baban uyuyor yanımda hala.. sessizce kalkıyorum yataktan.. bel ağrım devam ediyor.. hamilesin sen diyorlar.. yok diyorum ya.. değilimdir.. ama içim içimi yiyor.. 8i zor ettim... giyindim... sessizce çektim kapıyı, çıktım.. neredeyse koşarak gittim durağa.. minibüste bir sürü hayaller kurdum bizimle ilgili.. sen ben ve baban... 8.30 mehmet ali paşa polikiliğindeyim.. danışmaya hamilelik için test yaptırmak istiyorum dedim.. " gününüz mü geçti" dedi.. "yoo... sadece yaptırmak istiyorum.. belirtiler var.. " peki diyor kız.. sorgularcasına yüzüme bakıyor :)) ellerim, dizlerim titriyor.. kan veriyorum.. hiç acımıyor.. içimde geçmiyor :)) bu sefer iğneden değil stresten bayılıcam galiba.."ne zaman alırım sonucu" "2 saat içinde hazır olur.. siz telefon numaranızı verin.. biz çıkınca ararız sizi.. "  ayben teyzenin dükkanında alıyorum soluğu.. şaşırıyorlar tabi beni görünce.. en çok onlar seviniyor test yaptırmama.. zaman geçmek bilmiyor..
ben hala göremiyorum burda ikinci çizgiyi..

saat 10 gibi mihriban teyzen " hadi idrar testi yapalım" diyor.. "yok" diyorum " çıkmaz ki daha.." zor bela ikna ediyorlar.. ayben teyzen gidip alıyor testleri.. yapıyorum.. tek çizgi.. ama onlar ikinci çizgiyi görüyorlar.. uçuyorlar havada.. yok diyorum çizgi falan.. zaman geçsin diye ayben teyzen saçlarıma maşa yapıyor.. makyaj falan.. sana hazırlıyor beni.. saat 11.30 telefonum çalıyor.. açamıyorum.. ayben teyzene veriyorum.. "sonuç hazır.. " nasıl yani.. bayılıcam.. zor tutuyorum kendimi..  bir zarf veriyorlar danışmadan.. açıyorum.. bişiy anlamıyorum.. tanıdık bir görevli içerde.. "ne diyor bu şimdi" diyorum.. "sonuç 39.. hamilesin" diyor.. tepkisizim.. ne dicem ki ben şimdi.. ne yapcam.. hamileyim.. ağzıma bile bi tuhaf geliyor.. suratımda bir gülümseme.. deli gibi.. aybenle birbirimize bakıyoruz.. oda şaşkın.. mucize bu.. benim mucizem.. babanı arıyorum.. "nerdesin sen" diye açıyor telefonu.. " aşkım ben hamileyim.. hamileyim.. "diyorum.. sessizlik.. mutlu bir sessizlik..eminim oda benim gibi boğazına yerleşen o boğumu açmaya çalışıyor yutkunarak.. "bekle hemen geliyorum oraya".. yarım saat sonra baban yanımızda.. sarılıyoruz.. mutluluk.. umut.. heyecan.. şükür.. hepsi bir arada.. çığlık atmak istiyorum mutluluktan.. tepinmek.. ama yok.. sana zarar veririm sonra.. taksiyle evimize dönüyoruz.. üçümüzün evine.. :))
bugün 24 nisan.. neşe doluyor insan...


28 nisan burda artık iyice belirgin.. :)

6 yorum:

  1. Ne hos ya...
    allah yavrunuzu size bagislasin.

    YanıtlaSil
  2. canım aslında hamıle kalma tarıhlerımız bıle aynı 29 nısan sabahı sabahın 7 sı kalktım koşa koşa banyoya:)ben sezeryanla dogum yaptım anlayacagın bunlar tam yaşıt harıka:)bızım hazırlıklarımız da tamam elbıseler susler henuz alınmadı menu bellı heyecan dorukta .cok guzel bır gunluk olmus yaa hemen bloguma koşayım bende yazayım bende sayıyorum sizinle bırlıkte geri sayım başlasın ON...

    YanıtlaSil
  3. Ay nasıl bir heyecan :) Hem doğum günü hazırlığı heyecanı sardı beni :) hemde hamileliğini öğrendiğin anın heyecanı :) rabbim bağışlasın size yavrucunuz canım :)

    YanıtlaSil
  4. ay tuylerım dıken dıken oldu okurken ne keyıflı suec ama....bu arada tum hazırlıklarını heyecanla beklıyorum :))

    YanıtlaSil
  5. ASLICIM amin.. tüm yavrularımızı inşallah..
    ZEYMURAN.. ay çok sevindim.. ikimizin meleğide aynı o zaman.. hep beraber sayalım..beraber büyütelim inşallah..
    ÜLKÜCÜM.. çok teşekkür ederim.. inan buraya geçirirken yazdıklarımı bende ağladım.. anne olunca daha mı bi ağlak oldum ben ya..
    KOKOS.. çok heyecanlı çok.. görmemişin bi kızı olmuş durumu var şu an bende.. hem çok sade olsun diyorum.. hemde güzel olsun.. bakalım neler olacak..

    YanıtlaSil
  6. AYYY BENDE BUGUN YAPTIM,ADETDEN 3 GUN GECDI BOYLE COK SILIKDI AMMA GOZLE GOZUKUYOR,BEKLEYIM 4 GUN SONRA TEKRAR EDICEM,INSAALAHKI ADET OLMAM O VAKTE KIMI.

    YanıtlaSil