20 Aralık 2011 Salı

8888888888


diloşun günlüğünden...
26.06.2010
bugün yine seni gördük bebeğim.. iyice büyümüşsün artık.. ellerin ayakların tomurcuk olmuş çiçeğim benim.... çok sevimliydin..
kalp atışını her duyduğumda kalbimin hemen yanında atıyormuş gibi hissediyorum.. içim gidiyor.. bir an önce gel istiyorum koynuma.. ikili test için kan verdim.. ense kalınlığın normal.. inşallah herşey yolundadır kuzuşum..sağlıkla gel inşallah.. cinsiyetin hakkında konuşmak için erkenmiş.. ama kemik yapın kıza benziyormuş.. ben biliyorum..erkeksin.. ismin bile hazır.. ömer kaan.. nasıl ama...  :)) kuzum benim.. aşkım...



28.06.2010
bugün test sonucunu aldık tatlışım.. çok şükür.. gayet güzel çıktı sonuçlar.. hep böyle gitsin inşallah..
neyi merak ediyorum biliyor musun? seni görmeden bile bu kadar çok severken yanımdayken naparım bilmiyorum.. güzel oğluşum benim..


dün akşam yine sabahladık.. dilanın ateşi 38.6 yı gördü.. istemeyerekte olsa şurubunu vermek zorunda kaldım.. bugün biraz daha iyi gibi.. banyomuzu yaptık, sütümüzü içtik..rahatladık.. ama uyumuyoruz.. şu an sandalyeye tutunmuş yazımı sabote etmeye çalışıyor.. :))

7 yorum:

  1. 8 :)) Sevgi, oğlan mı sanıyordunuz ?
    Ben de heyecanla 3-2-1 olsun diye bekliyorum :) Parti hazırlıkları nasıl bakalım?

    bu arada gribal bir durumsa, burnu açılsın diye banyoyu hamam kıvamına getirip, 10 dakka kadar o buharda kalmasını sağlarsan burnu açılır ama iyi korumalısın, saçları falan iyi kurumalı, uyumadan iki saat önce falan bitmeli banyo olayı. doktorumuzun reçetesi bu.

    YanıtlaSil
  2. Adaşım bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.. Kıyamam ki ben ona...
    Öpüyorum Diloşu çok..

    NoNo

    YanıtlaSil
  3. Ben ilk okuduğumda hamilesin Dila'ya kardeş geliyor sandım. sonra tarihlere dikkat ettim :)
    çok geçmiş olsun kuzuya

    YanıtlaSil
  4. Kuzum benim iyi olmasına sevindim umarım ateşlenmez bir daha geçmiş olsun tekrar..demek erkek düşünüyordun sende benimde bir ara hissettiğim erkek olacağıydı :)

    YanıtlaSil
  5. çok çabuk geçmişler olsun.
    bizim doktorda erkek demişti sonra kız olduğu anlaşıldı :)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel olmuş o hamilelikteki yazılar serisi. Ben de altı üstü bir hafta kadar yazabilmiştim, çok pişman oluyorum şimdi o kadar az yazdığım için. Diloş çok şanslı. Yalnız, ateşi çıkmış. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  7. nil bir kaç öncesine kadar bende hemen gelsin istiyordum.. ama dilanın hastalığı biraz hazırlıkları sekteye uğrattı.. yetişmeyecek diye korkuyorum..
    nilhancım çok teşekkür ederim tatlım..
    ülkü uzun bir süre erkek dedim ben.. doktor %100 kız deyince ısrarımdan vazgeçtim..
    baharcım teşekkür ederim..
    egenin annesi.. bende çok fazla tutamadım aslında.. sadece önemli günlerin notu var elimde.. keşke hergün yazabilseydim..

    YanıtlaSil