15 Mayıs 2013 Çarşamba

pepelendik..

pazar günü kahvaltıdan sonra ncity e gittik gösteri için.. baktık başlamamış.. 1 den 5 kadar yarımşar saat olacak dediler.. iyi dedik madem.. yeğenimin çeyiz sermesi vardı, onu halledip geliriz..


saat 5 te serme işini yarım bırakıp kaçtım :) alelacele gittik ncity.. ama gösteri falan yok.. bitmiş.. nasıl üzüldüm anlatamam.. gözlerim doldu.. biri dokunsa ağlıcam. :) dila bir yandan soruyo " annem pepe gelcek mi? " bir yandan boş sahne.. :( yanımda minik bir kız çığırıyor "pepeee pepeeyi istiyom" diye.. yanına diz çöküp onunla ağlayacaktım ki bir anne imdadıma yetişti.. 6 da bir gösteri daha varmış. :)
yaşasınnnnn...


en önde bekledik gelene kadar.. başladı gösteri.. dila şaşkın şaşkın sahneye bakıyor.. derken pepe girdi içeri.. çığlık kıyamet.. sanırsınız dünya starı :)


çılgın çocuklar eşliğinde şarkılar söyledik.. oynadık, zıpladık.. bi ara mikrofon bendeydi :) 
"benim annem, güzel annem, sen benim bi tanem.. canım annemsin.." 
kızdan iltifatı da aldım.. sesim çok güzelmiş.. pehhh.. değmeyin keyfime..



gösteri bitti, arabaya bindik.. 15 dk ağladı dila sebepsiz.. ordan outlete geçtik.. biraz vitrin baktık.. puf puf kayaklarda kaydı.. sonra bi 15 dk ağlama daha.. ama öyle böyle değil salya sümük.. eve gittik devam.. okuduk üfledik rahatladı biraz..



maç keyfi diyemeyeceğim yine alışagelmiş bir sonuçla bitti.. hiç girmeyelim o mevzulara hala sinirliyim.. sonrasında olanlar zaten futboldan nefret ettirir insanı.. 
güzel bir gün anneler günü geçirdim kızımla.. allah nicelerini nasip etsin inşallah..
sevgiler..

15 yorum:

  1. Daha bugünlerimize çok var dedim afişleri görünce :) Ama eminim bizde böyle gösterilerden eksik kalmayacağız. 23 Nisan da da interteks fuar alanında büyük gösteriler oluyor.
    Bu arada gerçekten güzel gözüküyor diloş rengarek karakterlerin arasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen sene bende senin gibi düşünüyordum.. öyle çabuk geçiyor ki zaman hoopp büyüyüveriyorlar.. 23 nisan şenliklerine cumartesi olduğu için babasıyla gittiler.. çok eğlendiler.. izmitte çocuklar için çok fazla şey yok.. olanı da kaçırmamaya çalışıyoruz.. sevgiler..

      Sil
    2. umarım çabuk gelir o günler bizede. Evet maalesef yok aslında başka şehirlere göre yine bile şanlısyız diye düşünüyorum. Sahil alanda yeşilliğimiz fazla çünkü :)

      Sil
  2. izmitteydi değilmi gösteri? bende oğlumu götürmeyi çok istemiştim ama gidemedik. istanbulda gösterisi olacakmı biliyormusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım izmitteydi.. istanbulda da olacaktır mutlaka.. resmi face sitesi var.. linkini vereyim sana.. orada etkinlikleri bildiriyorlar..
      https://www.facebook.com/PepeeResmiSayfasi?fref=ts

      Sil
  3. harika yaa... okurken çok güldüm özellikle dünya starı benzetmesi süper olmuş... Bizim de daha var böyle şenliklere hayırlısı bakalım... Ama Diloş'a da öpücükler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ama gerçekten öyleyde.. çığlık kıyamet göreceksin.. bir de çocukların ellerine değdi böyle.. nasıl heyecanlandı minikler :)

      Sil
  4. Kıyamam ben senin göz yaşlarına neyseki gösteri yapılmışta prensesim görmüş sevgi pepeyi çok sevindim ama tabi sonraki ağlama kötü olmuş hepsi yapıyor bunu çok güzel bir gün geçrmişsiniz resimler harika canım anneler günün tekrar kutlu olsun öpüyorum ikinizide :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay benim yüzümden kaçırmış olmasına üzüldüm gösteriyi.. onu görünce nasıl mutlu olacağını düşündükçe daha da sinir oldum.. o mutlu olunca bende mutlu oldum..

      Sil
  5. ay okurken nasıl merak ettım bır bılsen acaba ızledımı dıye nasıl merak nasıl merak ohh dedım 6 da varmıs ınan cok uzuldum...gun guzel gecmıs ama kuzucuga nazar mı degmıs hay allahım ya..masallah dılosuma..:) mac konusuna gelınce taraftrlık mı kaldı canım herkes holıgan :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izledi izledi kokoş teyzesi..:)
      biraz yıldızı düşü sanırım.. böyle gezmelerden geldiğimizde hep çok huzursuz oluyor..

      Sil
  6. Ayyy bizide götürün pepeeye yaa :)
    ada da çok seviyor
    dila adına sevindim çok :)
    uykusuZluk ve nazarda ağlatmış olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelir sizin oralara da.. götürürsün sen de prensesimi..
      https://www.facebook.com/PepeeResmiSayfasi?fref=ts
      burdan takip edebilirsin..

      Sil
  7. Asya içinde takip edeyim ben. İlk aşkı nede olsa.

    YanıtlaSil
  8. bizde gitmiştik pepe'ye ee naapcan onlar için star pepe :) iyiki bir gösteri daha varmış :)

    YanıtlaSil