5 Aralık 2012 Çarşamba

diloştan inciler..


duvarı siyah boya kalemiyle bir güzel çizdi pazar akşamı.. babası da biraz fırçaladı.. kalemle duvara çizilmez git defterine çiz diye.. koşa koşa yanıma geldi olanı biteni anlatmaya.. ben de "baban haklı, bir daha yapma git babandan özür dile" dedim.. oda gitti özür diledi babasından, öpüştüler barıştılar.. olay kapandı mı sanıyorsun.. çıkss.. yanılıyorsunuz.. pazartesi sabahı bakıcısı yani nenesi kapıdan içeri girer girmez onada anlattı.. şikayet etti babasını kızdı diye.. akşam eve geldim, daha çizmelerimi çıkarmadan anlatmaya başladı.. öğrendim ki durup durup anlatmış nenesine.. baktım burnunun kenarında bir çizik.. "noldu annecim buraya" dedim.. "babam vudu" dedi.. ay pes dedim artık.. yanındayım onların bu olay cereyan ettiğinde.. dün akşam eve geldim yine anlatıyor aynılarını.. babasına söyledim gelince.. çok üzüldü.. hayır ben bu kıza cırlayıp duruyorum hergün hiç şikayet etmiyor.. baba lafı ağır gelir dedikleri bu olsa gerek..


 dün akşam yemek hazırlıyorum.. bu da geziniyor ortalarda.. sesi soluğu kesildi.. allah dedim diloş iş başında.. hemen koştum ki ne göreyim.. almış babasının traş makınasını yüzüne sürüyor.. bir de "annem bak çok güzel oldum" diyor.. hay allahım.. zaten bıyıkları var bir de sakal çıkaracak yüzünde..


bitti mi sanıyorsunuz.. hayıyyy.. yemek pişti masaya oturduk.. dila hanım bitirdi yemeğini kalkmak istedi sandalyesinden.. indirdim bende.. pepeyi izliyor oturma odasında.. neyse biz de yidik içtik allah ne verdiyse.. odaya baktık diloş kuş yok.. salona baktık, banyoya baktık, odasına baktık yok yok yok.. bazen portmantoya oturuyor birde oraya bakiim dedim..ordada yok.. kafamı bir çevirdim.. tuvalette gözüme bişiy ilişti.. ay cadı oturmuş öyle tuvalete..koca terlikleri de giymiş ayağına.. " napıyon sen orda annecim." " çişşş papıyo.. " ay nasıl korktum anlatamam.. ya kaysa düşse, ya kafasını vursa bi yere.. aklım çıktı resmen.. anlaşılan kapalı kapılara wc de eklendi..


sözün özü pek bir haylaz olduk.. allah sonumuzu hak getire..

sevgiler..

24 yorum:

  1. Canım benim kıyamam babasının söylediği laf çok ağır gelmiş anneler ne sölerse sölesin ama baba başka hemen kızıyorlar.Çok içine işlemiş ki anlatıyor sürekli:)

    YanıtlaSil
  2. yazık babaya yahu.:)adamcağız birdaha laf söyleyemez.çok cadı olmuş bu cadı.ama çok şeker özellikleson fotoda.aman gözünüzu ayırmayın Diloştan ne yapacağı belli olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya çok çok üzüldü garibim.. o günden beri hiç laf söylemedi zaten..

      Sil
  3. Diloşşşşş çok büymüşsün yavru kuşum,maşallah sana;)

    YanıtlaSil
  4. ay maşaallah , hayırlı olsun başlıyor yaramazlıklar:))

    YanıtlaSil
  5. Sevgi babalarına aşıklar ya, ondan kaldıramıyorlar. benimki de poposuna şaplak yeyince, anne babama izin verme dedi.
    Sakal tıraşı olması cidden komik.
    Çekeceğimiz var bunlardan Sevgi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok fena oldu nilhan.. poposu yer görmüyor tabiri caizse..

      Sil
  6. Babası genelde az söylenen kişi ise ondan alınmış olabilir.Biz durmadan söylendiğimiz için etkisi kalmıyor demek ki:))wc'den çok korkuyorum,bir arkadaşımın kızı eğilmiş ,oradan nasıl becerdiyse su içmiş:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evde genel de en çok sesi çıkan benim.. eşim pek karışmaz.. dediğin gibi belki de alışkın olmadığından

      Sil
  7. her halleri pek komik ben bayılıyorum dilaya,yalnız atık dilayla ortak bir yanımız var,okuyunca çok güldüm bende küçükken babama özenip aynanın karşısısına geçip bir güzel traş köpüğünü sürüp traş olmuşluğum var..annemin bu arada sakalın bıyığın çıkıcak diye korkutması da kulaklarımda çınlar hala..kız çocukları babayı rol model alıyor bu dönemde sonrada anneyi..daha neler görücez bakalım:)) çok çok öptükk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bende merakla bekliyorum zamanın getireceklerini..

      Sil
  8. Son sürat keşifteler evde. Ama çiş eğitimine hazır gibi. Bence ufak ufak deneyin:)
    Bu arada uyku setimiz ve bebeğimiz sizinle aynı. Hatta ilk photodaki minnie mouse pijamada yeni bebeğin hastane setinin aynısı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende dün akşam öyle düşündüm.. tuvalete girmeye korkmadığına göre yavaş yavaş başlayabiliriz.. :) zevklerimiz aynı demekki..

      Sil
  9. :))Anneler sürekli söylendiği için galiba kulakları çocukları duymuyor ya da dokunmuyor..Bizde de durumlar aynen öyle..Babasının sözü de hareketi de çok ağrına gidiyor:) Yanlız sevgi maşallah köür prenses gün geçtikçe güzelleşiyor sakal bilem yakışır prensesime...

    YanıtlaSil
  10. o parlak zeytin gözler daha ben sana neler yapacağım anneciğim diyor MAŞAALLAH çok tatlı:)

    YanıtlaSil
  11. :))ne çok güldüm.
    çok yorum yazmasamda bu küçük cadının maceralarını takipteyim:))

    YanıtlaSil
  12. ayy çok güldüm, hele traş olayına :) bu arada şikayet olayı bizde de var.geçen gün az sesimi yükselttim babası eve gelince ''anne bağırdı '' dedi :)

    YanıtlaSil
  13. Ama sen boyle yemelik fotograflar paylasmaya devam edersen olmaz ki , haksizlik opemiyor isiramiyorum ama olmaz ki ..

    YanıtlaSil
  14. Ay saçlarfa bak yaa bıdık bi de traş olacakmış :))) şikayetler başlamış :))

    YanıtlaSil

  15. Xavi Jude Gerad Am. Bir temsilci Aiicco Sigorta plc. Biz getiri% 3 oranında kredi sunuyoruz. Eğer kontakt ilgilenen varsa bu (CEO) E-posta adresi: Aiicco plc sigortası xavigeradloanfirm@yahoo.com sadece 20 yaşındayken izin verilir.
    Bireysel Kredi Yatırım.
    Yatırım amaçlı gayrimenkuller kredileri.
    Kredi konsolidasyon.
    Yapı Kredi.
    Ödeme bir veya daha fazla yıl seçin.
    Plan kapsamında aylık ve yıllık ödemeler arasında seçim yapın.
    Esnek kredi koşulları.
    Biz üzerinde en güvenilir, verimli, hızlı ve bize dinamik.Hubungi bugün 800.000 USD.Syarikat 500,000 euro kredi vermek .. Jude GERAD SR Yatırım kredileri plc: E-posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil
  16. Greеtings I am ѕo thrillеd I found уour websitе, I really found you bу mіѕtake, while I
    was lookіng on Υahoo for sоmеthing else,
    Regаrdless I am heгe now anԁ woulԁ ϳust likе tо sаy thankѕ a lot for a incrеdible pοѕt аnd
    a all гounԁ thrіlling blog (I
    alѕo lovе the theme/design), I don't have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome work.

    Feel free to visit my web blog: SEOPressor V5

    YanıtlaSil