30 Haziran 2012 Cumartesi

takıntın mı var derdin var..


nilhanım tam da yarama tuz misali bir mim yollamış bana.. gider ayak içimi döküp öyle gideceğim tatile.. belki gözüme gözüme sokunca törpülenirler.. hadi bakalım sıralayalım tek tek..

- en ama en sinir olduğum şey zaten yapacağım birşeyin ısrarla söylenmesi... sabahları müdür beyin " e-maillere bakarsın sabahtan" demesi mesela.. ay inadına bakmak istemiyorum.. ya da "ay sonu geldi bankalar çıkacak" yok abi ben çıkarmıcam..orda kalsınlar ne gerek var ki! allah allah .. bak düşününce bile tilt oluyorum..
- bir mağazaya gittiğimde birinin yanıma gelip ne bakmıştınız demesi ve sürekli adım adım beni takip etmesi de beni gıcık eder.. direk çıkar giderim zaten.. abi bi huzur ver de rahat rahat bakiim dimi.. yook illa dibimde olacak.. gerektiğinde de muhattap bulamazsın ya oda ayrı bir olay.. bunun 36 sı var mı diye soracan mesala ama yok az önce nefesi ensende olan kişi bir anda buhar olmuş.. off off belkide o yüzden internetten alışveriş daha bir cazip geliyor bana..
- anlattığım şeyi anlamamakta ısrar eden tipler var birde... aslında öznesi yüklemi belli bir cümle kurarsın.. yok inadına anlamaz herif.. ama bende inat illa anlayacak.. offf offf.. bu insanlarla uğraşmak gerçekten zor..
- bir istek cümlesini 2 den fazla tekrar etmek.. ya bir kere de yap işte.. yok kırkkere tekrar ettirip tijen abla çığlığı attıracak illa ki..
- umumi vclerde klozetlerin oturma yerinin ıslak olması.. hayır nasıl ıslatıyorlar anlamıyorum ya..
- yemek yerken sofradan birinin kalkması ki eşim bunu çok sık yapar en takıldığım şeylerden biridir.. hatta sırf bu yüzden ağlamışlığım bile vardır.. abi bekle dimi iki çift laf edelim ama yok hapur hupur ye yemeğini kalk git.. biz orda sandalye süsüyüz ya..
- zorunlu kıyafet alışverişi.. ayyyy.. hele de abiyeyse konu yandım.. asla bişiy bulamam, yakıştıramam.. hep en sadesini ararım, olmaz.. hele bu yaz ki çiçekli, böcekli, allı pullu, tüllü kıyafetleri üreten bütün tekstil firmalarına   fena halde takığım..ya ben çiçek bahçesi gibi gezmek zorunda mıyım. arkadaş..

neyse şimdilik bu kadar yeter.. çok da kötüleyip kaçırmayım sizi..
münevverim, ballı lokmam, ülküm sizinde başınızı yakıp öyle gidiyim dedim..:))
sevgiler..

6 yorum:

  1. postundakiler takıntı değil bence üzülme:) bende sendenim ya ondan öyle dedim , ben bir soru sorduğumda yanıtı yerine bambaşka bir şey duyduğum zaman tilt oluyorum , cevabı versene dimi ama
    bu arada seni takibe aldım , samimi bir dilin ve haklı postlarına sağlık
    bebekvesaire.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. şu ilk madde.. ahh ahhhh aynı dertten müzdaribin.. sanki ben salağım kendim düşünemiyorum.. illa söyleyecekler.. insan inattan yapmak istemiyor.. birde tekrar etmiyorlar mı iyice sinir oluyor insan.. bu takıntı değil bence bu insani bir tepki, sende değil sorun :))

    YanıtlaSil
  3. Bunlar takıntımı kız :)) cevaplayacağım hayatım sağol öperim :)

    YanıtlaSil
  4. Yalniz olmadigima cok sevindim :)Ben de bir sorunlu benim saniyordum :)

    YanıtlaSil