23 Mart 2012 Cuma

kıskanmak..

bu kız beni hiç özlemiyor diyorum bu ara etrafımdakilere..
akşam geldiğimde bir sarılıyor 3-4 dakika.. sonra tv karşısına geçip "pe pe pe pe" diye zıplıyor.. açıyoruz, kucağıma oturup izliyor.. konuşalım diyorum, arada laf atıyorum.. kızıyor bana.. "pe pe " diyor..

kapı çaldığında saniyesinde kapının dibinde bitiyor.. kim gelirse gelsin hemen kucağına atlıyor..
dün akşam alt komşumuz hakan abi geldi.. interneti ortak kullanma muhabbeti var onu konuşmaya.. kapı üzeri eşimle konuşuyorlar, dila da yanlarında.. eşim içeri girdi.. "e diloş nerde" "hakan abiyle gitti" nasıl yani ya.. ben bütün gün onu özleyim.. o beni bırakıp gitsin..

başka bir yere gittiğimizde gözü beni hiç görmüyor, aramıyor..
geçen akşam ablam rahatsızlandı biraz.. bakıcıya dilayı alt komşuya bırakmasını söyledim.. ziyaret ettik, döndük 9 gibi.. kapıyı açıp bizi görünce bir gülümsedi önce.. sonra içeri kaçtı.. "gel kızım" diyoruz yok.. devrim ablanın bacaklarına sarıldı..aman diliyor aklı sıra.. gelmiyor sıpa.. bizde girdik çaresiz... yağız abisinin odasından çıkıpta bir sarılmadı bile..


yani anlayacağınız bu kızın umursamaz tavırları kıskançlık duygumu tavan yaptırmış durumda.. ya çocuktur diyorum..oyun daha cazip geliyor diyorum.. evde sıkılıyor o yüzden böyle yapıyor diyorum..ama insan annesini özlemez mi ya..

size mutlu hafta sonları..
ben kıskançlığımı da alıp ıssız kadın olma yolunda ilerliyorum..




28 yorum:

  1. gün boyunca yanlarında olmadığımız için tepki veriyorlar bize. Kuzey 19 aylık ve benzer durumları ben de yaşıyorum. : ((

    YanıtlaSil
  2. Sevgi benim kızım da tam tersi. hiç nefes aldırmaz. asla dibimden ayrılmaz. çizgi film izlemektense mutfakta yanımda durmayı tercih eder.

    özlemez olur mu annesi. nispet yapıyor :)

    bu arada sayfanın başlığı değişmiş. çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle düşünüyorum nilhan.. mahsuscuktan yapıyor..

      Sil
  3. Sevgi; ben ağlıyordum içeride,yüzüme bakmıyor diye.Kapris bu kapris,bırakıp gidiyorsunuz,ben de size yüz vermem kaprisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bende bazen sulanıyorum nil ne yalan söyleyeyim.. içime oturuyor tavırları..

      Sil
  4. Merhaba Sevgi,
    Benim oğlum da aynı tavırlar içerisinde ama bizi özlüyorlar. İcin rahat olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki de kırgınlıklarından yapıyorlardır..

      Sil
  5. Ya size birşey sormak istiyorum,fotoğrafları büyütmek için,ne yapıyorsunuz??bende büyük koymak istiyorum da?yardımcı olabilir misiniz ablacım ? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım resmi ekrana yükledikten sonra üstüne tıklayınca bir pencere açılıyor.. küçük büyük çok büyük gerçek boyut yazıyor.. ordan istediğini seçebilirisin..

      Sil
    2. Tamam teşekkür ederim sevgi ablacım :)

      Sil
  6. Ben o konuda cok Sansliyim canim:) benimki kiz cok düskundur bana bakicida bile zor duruyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ne güzel işte benim kızım beni sevmiyor :((

      Sil
  7. Sevgicim evet çok koyuyor böyle olunca insan sevilmediğini özlenmediği zannediyor ama Diloşcuk daha çok küçük yeni yeni keşfetme öğrenme devresinde o yüzden hep bildiğinin dışındaki şeyler onu daha çok cezbediyor inan bana bu bir süreç az bir zaman sonra herşey rayına oturmaya başlıyor üzülme sen:)

    YanıtlaSil
  8. Bencede tamamen seni özlediği için tüm kaprisi.. Yoksa Sen O'nun güvendiği tek insansın annesi. Onlarda haklı.. İçini ferah tut.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buarada kırmızı sweatinizden bizde de var :))

      Sil
    2. canım ben o sweti çok severek aldım.. ama diloş giyemedi çok terletti onu.. umarım ada rahatça giyebiliyordur..

      Sil
  9. Baksana başarmış seni etkilemeyi, amacına ulaşıyor :). Kaprisini seveyim onun, nasıl da biliyorlar ellerinde oynatmayı bizi. Çalışan annelerin yaşadığı duygu seninki. Ama sen de biliyorsun; en çok sen varsın onun kalbinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemde nasıl.. en ufak burun kıvırması beni çok üzüyor..

      Sil
  10. Bence sitem ediyor size sanırım çok özlediğinden olsa gerek:)

    YanıtlaSil
  11. Aynı durum bende de var. Çolışmıyorum hergün görüyorlar özlemiyorlar diyorum. Ama görmelisin babasına ,teyzesine veya başkasına olan tavırlarını sevgi gösterilerini. Kendimi 7/24 zaruri ihtiyaç giderici bakıcı olarak hisseder oldum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) deme öyle ya.. sen hep yanındasın diye öyle yapıyorlardır.. bir yere gitsen nasıl özlerler.. bu arada sizde çok özlendiniz haberiniz ola..

      Sil
  12. yok yok hıc oyle dusunme...etrafınız kalabalık dıyedır.. bız tv ızletmıyoruz hala belkı oyuzden ınsan gorunce cosuyor oglusum :)) yanı tv acık ama cızgıfılm yok oda bakmıyor:) neyse..kıskanma bak yalnızken gozlemle bakalım...ay o dılosun pofıdık ayaklarına bıtım bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokoşum bizim ki de tvde sadece reklamlara bakıyor.. birde müzik çıktığında kıvırmak için ilgileniyor onun dışında aklı hep yaramazlıkta..

      Sil
  13. bence de kapris annesi.. annem neden hep benimle değil kaprisi bu..:(üzücü ama hayat şartları ..

    YanıtlaSil
  14. Bu kız sana ceza veriyor canım basbaya. Sen çalışırsan beni bakıcıya bırakırsan yok sana ilgi alaka diyor. Tecrübe ile sabittir yani:)

    YanıtlaSil