7 Şubat 2012 Salı

diloşun incileri 3 lendi..


bugün itibariyle 3.dişimiz de geldi..4. de yolda..
gece çok huysuzdu.. beşiğinde uyumak istemeyince yanımıza aldık.. ama bir türlü uyuyamadı..ne beni rahat bıraktı ne babasını..  bende kendi tarafıma aldım.. en azından adamcağız uyusun diye.. uyuyunca yatırırım beşiğine dedim.. ama uyuyakalmışım.. gece bir düşme ve ağlama sesi geldi.. uyandık sıçrayarak.. o anki diyologları şimdi düşündükçe gülüyorum..
- aşkım dila yok..
- e düşmüş çocuk...
- göremiyorum hani yok..
- .....................
- ya nerde.. göremiyorum..
- dur ışığı yakayım, bakalım..
 :)))))
ışık açılır.. dila yerde feryat figan.. benim el ayak titriyor.. :)) kucağıma aldım, sustu.. hemencik uyudu.. ama biz gül gül uyuyamadık..

artık daha bir hızlı büyüyor sanki..geçen albümüne bakarken anne nerde deyince hemen gösterdi.. ay pek bi duygulandık.. hala inatla anne demiyor ama.. şöyle bir annem diye sarılsa ya..

pazar günü odasını toparladık.. oyuncakları evin her yerine dağılmış haldeydi.. topla topla bitmedi.. bu düzen kaç dakika sürdü derseniz belki yarım saat.. hepsini hav hav diyerek tekrar oturma odasına taşıdı..

 
işte böyle şekeriz bu ara.. ( kendince göz kırpıyor)


böylesine çılgın :))


böyle hanım hanımcık :))



böyle obur.. ağladığını sanmayın.. yemeğe çalıştığı soğan gözlerini yaktı.. :))


böyle yaramazız..:))



sevgiler...


8 yorum:

  1. yesin onun o tatlı hallerini teyzesi.. Çok tatlı maşallah.. Çocuk bu düşe kalka diycem ama yataktan düşmeler zaman zaman beni de korkutur, aman dikkat.. Allah beterinden saklasın

    YanıtlaSil
  2. her hali başka güzel cimcimenin diyolugunuzu biz çok yaşadık sevgicim çoçuk düşücek korkusuyla yıllardır dogru düzgün uyumanayan bir anneyim bende cnm:))

    YanıtlaSil
  3. MaşAllah ne ttalı yaa, yaramazkende tatlı hanım hanımcıkken de :) Allahım bağışlasın annesi :)

    YanıtlaSil
  4. sizinkine benzer bir olayı ben beyza 40 günlükken yaşadım. Çok gazlı bir bebekti kızım geceleri tavan yapıyordu uyuku haramdı o zamanlar sabaha kadar ayağımda sallıyordum, o uyumuyordu tilki bayılması yapıyordu ama ben çoğu zaman onu sallarken hipnoz olmuş gibi olup dalıyordum yine böyle bir gece ayağımda sallarken içim geçmiş, bir uyandım beyza ayağımda yok yere bakıyorum yerde yok çıldırdım.Nerdeymiş peki üzerindeki battaniyeye sarılıp kaoltuğun yantarafına girmiş, aklım başımdan gitmişti ya yere düşseydi. Rabbim koruyor bu melekleri :)

    YanıtlaSil
  5. CANIM BENIM BIZ 4.-8. AYA KADAR TAM 6 DIS CIKTI VE OYLE KALDI AGZI SUAN BOMBA DOLU BI PATLASADA KURTULSA COK FENA YA MAHVEDIYOR TUM DUZENLERINI BEBEKLERIMIZIN :((

    YanıtlaSil
  6. yavrum cok tatli masallah :)

    YanıtlaSil
  7. canım benım yaaa cok tatlı bızım evde hıc toplu kalmıyor yerde cıkolatalar kekler ekmek kırıntıları oyuncaklar ne ararsan topla topla yıne aynı dişimiz şu anda 7:)

    YanıtlaSil
  8. O dişler hiçç kolay çıkmıyor en iyi bilenlerdenim;)

    eğer saat başı kalkıyorsak anlıyorum ki yeni bir diş geliyor:)

    YanıtlaSil