14 Ocak 2012 Cumartesi

annenin rüyası..

tarihe not.. 26 aralık 2011.. saat 22.00 diloş uyudu.. saat 23.00 anne de uyudu..

bunu niye mi söyledim.. çünkü o günden sonra uyku yüzü görmüyoruz ikimizde.. tamam 1 yaşında oldun.. tamam büyüdün artık, abla oldun..
evet bizi özlüyorsun.. daha fazla vakit geçirmek istiyorsun.. ama annecim 3 e kadar da oturulmaz ki ya.. e buna da can derler dimi..


gecenin bir yarısı uyu artık diye bağıran bir annen var artık hayırlı uğurlu olsun.. bir de utanmadan bebeğini ayağına koyup benim taklitimi yapıp babanın benim hakkımda ileri geri konuşmasına sebep oluyorsun ki çok ayıp..
ben de seni çok özlüyorum.. sürekli aklımdasın, ruhumdasın.. 


hatta bugünler de işyerinde gördüğüm rüyalardasın.. :))

iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle..
                                                         uykusuz anne..

9 yorum:

  1. uyumayan birileri var sanırım gece
    muhtemelen gündüz uyuyacaktır
    çalışan annelerin bebekleri malesef inatla uyumayıp anneleriyle vakit geçirmek istiyorlar :)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sevgi kolay gelsin sana bizimki sabaha yakın yatardı bir dönemim var ki ona kayıp dönem derim gece kuşu gibi gezerdik oğlumla.

    YanıtlaSil
  3. İnşallah çabuk atlatirsiniz bu donemi. Yoksa işyerinde uyumalara devam :) kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  4. Size kolaylıklar diliyorum, gündüz uykuları nasıl peki, biraz azaltmayı deneyin bakalım ne olacak gerçi bizde hiç bir etkisi olmadı, ailecek biz de muzdaribiz bu konuda, o kadar antibiyotik alıyorsun, ateş düşürücü alıyorsun bir uyku basmaz mı ya basmıyor işte.

    YanıtlaSil
  5. ahh ne zor uykusuzluk.sabır sabır.ben hasta değil ya diye şükredip uykusuzluğumu bastırma çabasındayım.ama sen çalışıyorsun.senin için zor

    YanıtlaSil
  6. haha:D cok hos bir post olmus!
    Allah kolaylik versin:) cocugun yorulmasi uykusunu getirir diye biliyorum, bol bol oynayin oglen vakti:D sonra erkenden uyusun yaramaz tatli sey:D

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. ablamın kızı 16 aylık şu an,o da aynı dönemlerde aynı durumdaydı sevgicim,ayağına caillousunu yatırıp sallamasına kadar aynı hareketler hem de:))sabaha kadar doktorları izliyoruz diyordu ablam..çok şükür geçti.umarım sizinki de geçer en kısa zamanda inşallah.

    YanıtlaSil
  8. Kıyamam, bir an evvel uyku saatleriniz düzene girer inşallah,cidden insan bağırıyor sinirleniyor elinde olmadan, dilerim hemen hemen düzene girsin

    YanıtlaSil
  9. ne kadar zor bir işmiş anne olmak.dönem dönem böyle yapabiliyorlar ama geçiyo dişten falan olabilir.o uyku ne kadar tatlı bişey gözüne bakardım bende bazen lütfeenn uyu kızım diye:))Napalım bu cadılarla iyi olsunlar yeter.çok da şirin annesi kızamazsında ona sen

    YanıtlaSil