22 Aralık 2011 Perşembe

yedi... altı....

diloşun günlüğünden....
23.7.2010
bugün ayben ve şukran teyzenle gittik seni görmeye.. doktorun yanına çıkarken " erkek işte, hepiniz göreceksiniz" dedim.. :)) ama yanılmışım minişim.. sen kızmışsın.. hem de en güzelinden.. resimde bunu ispatı..
üzüldüğümü sanma sakın.. senin erkek olduğunu düşünmeme sebep sana hamile olduğumu bilmeden gördüğüm rüyaydı.. koç kurban etmiştim rüyamda.. sabah ayben teyzene sorduğumda erkek çocuk demek dedi.. hep ayben teyzenin yüzünden.. :)) eve gelirken babannene verdim haberi.. çok sevindi.. o hep kız istiyordu zaten 3 erkek çocuğu olunca..
doktor bunun bacakları çok uzun manken olacak annesi dedi.. :)) kızım.. benim kara kızım mı olacaksın sen şimdi.. ayyyy çok güzel ya... tokalar, elbiseler... şeker pembesi bir hayat.. :)
hepimiz çok mutluyuz annecim.. gelişini sabırsızlıkla bekliyoruz..
allahım çok şükür sana..


dün diloş oldukça huysuzdu.. bilgisayarın başına oturamadım.. o yüzden bugüm iki günü birden atladık..
diloşun elbiseleri, ayakkabıları tamam.. kürdan süslerimiz, asma süslerimiz bir kaç eksik dışında tamam.. kendime hala bi elbise beğenmiş değilim.. amaaaaannnnn giyer kotumu çıkarım olmadı.. o gün kızımın günü nasılda.. ben misafir oyuncu.. :))

14 yorum:

  1. Olmaaaaaz, kendine kıyafet al, al ama yaaaaa, valla bak, daha foto göstercen bize.özel bir gün o gün, tüm aileniz için. Demedi deme:)

    YanıtlaSil
  2. Tamamına ersin, sağlıkla huzurla büyüsün bebişin...bütün bebişlerin:)

    YanıtlaSil
  3. Bizim babaannede de 2 erkek olunca kız torun baya iyi geldi :) o bakıyor zaten :) az kaldı heyecan dorukta bekliyoruz :) daha iyi sanırım huysuz güzel :)

    YanıtlaSil
  4. nil.. alıcam ah bi bulabilsem.. elbiseler çok bi hanım hanımcık ya.. giyince kostüm gibi duruyo üstümde.. :)) komik oluyorum.. küçük kadın oluyorum :))
    nini.. canım benim bi tane kuzum var.. bunlar doğum günü geri sayımında anı olsun diye yazılanlar..
    ülkücüm sorma.. o beni erkek istiyor sanmış.. kadıncağız hiç tepki vermedi ilk söylediğimde üzülmeyeyim diye.. anne dedim olurmu hiç.. benim kızım olacak daha ne isterim.. o zaman belli etti sevincini..

    YanıtlaSil
  5. eski doğumgünü fotolarıma bakınca anneme imreniyorum. hiç boşvermemiş kendini. oysa ben her doğumgününde hazırlığım bitmeden yakalanıyorum.

    YanıtlaSil
  6. bende hep öyleyimdir.. hep geç kalırım.. hep en son ben giyinirim.. off off.. stresi bastı bile beni..

    YanıtlaSil
  7. hazır geri sayım başlamışken ,kendini de düşün canım...çünkü geriye dönük albümleri karıştırmak ve planladığın herşeyin tam da istediğin gibi olduğunu görmek...tarifsiz bir duygu :)))

    YanıtlaSil
  8. allah sağlık sıhat versin inşaallah herşey çok güzel olsun o özel gününüzde

    YanıtlaSil
  9. tebrıkler kız annesı olucaksınız demek..
    pembe bır fıstık gelıyor yanı hadı hayırlısı

    YanıtlaSil
  10. az kalmış az kızıma ben harıka bır dogum gunu hazırladım tamamen cocuk menusu süper oldu yakında paylaşacagım sısıznkını de merakla beklıyorum ,sevgıler haydı sayalım 6

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,
    allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almasını nasip etsin.Ne kadar güzel dile getirdiniz duygularınızı :)
    sağlıcakla kalın ...

    YanıtlaSil
  12. memolinin annesi ve nesrin.. bu hikayeler dilanın günlüğünden.. geri sayımıma eşlik ediyorlar..
    zeymuran.. hadi bakalım geçmiş olsun.. darısı benim başıma..bir an önce bişiyler yayınla ki kopya çekeyim..

    YanıtlaSil
  13. Ich halte alle Ideen, die Sie auf Ihrem Posten angeboten habe. Sie sind sehr überzeugend und wird auf jeden Fall funktionieren. Dennoch sind die Beitr?ge zu kurz für den Anfang. K?nnten Sie bitte verl?ngern sie ein wenig aus sp?teren Zeitpunkt? Danke für den Beitrag.

    YanıtlaSil
  14. wow, this one is good, gonna use for another sport but i think it'll be just as good, BIG thanks :)

    YanıtlaSil