7 Aralık 2011 Çarşamba

deyimsel olaylar..


başlığı uzun süre düşündüm.. aslında b.kunda boncuk bulmak daha uygun olacak galiba :)) anlatayım efenim..
geçen akşam diloşla işten geldikten sonra kısa bir şekerleme yaptık.. çalan zil ile uyanıp kapıyı açmaya gittik minik adımlarla.. biz babasıyla hoşbeş ederken içerden kemirme sesi geliyordu.. allah dedim bu yine bişiyi yemeğe çalışıyor.. bi gittik tokam elinde.. daha doğrusu ağzında.. veeeee saçaklarında bulunan boncuklardan iki tane eksik.. e nerde.. bakındık etrafa kopartıp atmış olabilir mi diye.. ı ı .. yok.. yok.. tabi bu arada olan suçsuz tokama oldu.. çöp kutusunda buldu kendini.. yazık.. pekte severdim..  neyse.. sabah bakıcıya tembihledik.. iki pembe boncuk kayıp.. muhtelemelen yuttu.. takibe alınsın... akşam eve gelince güzel haberi aldık.. ardı sıra çıkmışlar.. pempik pembik.. :)) e böylece "b.kunda boncuk mu buldunuz" sorusuna verilecek cevabımız hazır "evet bulduk"

9 yorum:

  1. Büyüyünceye kadar daha ne anılar olucak kimbilir.Pek tatlı maşallah.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. ahhahhhha çok güldüm yahu..
    çok iyi geldi şu an bu yazdıklarını okumak.
    Öpüyorum,pıncırıyorum onu...

    YanıtlaSil
  3. Sevgi öncelikle geçmiş olsun sonra mutlu sonla bitmesine sevindim en sonunda da güldüm:)

    YanıtlaSil
  4. gülermisin ağlarmısın türünden bir olay yaşamışsınız:).hoş bir anı olarak kalmasına sevindim ama..:)boncuklar çıkmış sonuçta:))güldürdü beni diloş:)öpüyorumm onu yanaklarından..:)

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun allah korumuş meleği.Ama sonrası güzelmiş:))

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun size. Hem merakla okudum hem güldüm yazına. Neyse ki çıkmış işte. Biz ne kadar sakınsak ta zaman zaman böyle gözümüzden kaçan engel olamadığımz aksilikler oluyor, Allah çocuklarımızı korusun inşallah:)

    YanıtlaSil
  7. annemm sen yaramazliklar yapmayami basladin teyze yer seniii :)

    YanıtlaSil