23 Aralık 2011 Cuma

beşş beşş beşş beşş...


diloşun günlüğünden..
14.08.2010
annecim bugün ayrıntılı ultrason kontrolümüz vardı... seni çok daha yakından izleme fırsatımız oldu.. yüzün, ellerin, minicik ayakların çok güzeldi.. gözlerimiz doldu babanla mutluluktan.. sonra kalbinde fazla inceleme yaptığını farkettim eray beyin.. "bişiy mi var" dedim.. "bakıyorum" dedi.. ama yüz ifadesi hiç hoşuma gitmedi.. sonra o cümle dökülüverdi dudaklarından.. "kalbinde minik bir delik var.." nasıl yani.. olamaz.. benim kızım çok sağlıklıydı hani.. ölüyorum sandım.. nefes alamadım.. ağlamaya başladım zaten hemen.. baban elimi tuttu.. soğuktu elleri.. önemli olup olmadığını sorduk.. şu an için birşey söylemeyeceğini bir ay sonra tekrar görmek istediğini söyledi.. bir ay nasıl geçer annem şimdi bu üzüntüyle.. nasıl beklenir.. ne olur iyi ol annecim.. ne olur allahım iyi olsun benim minicik kuzum..

doğum günü hazırlıklarına tam gaz devam diyemeyeceğim çünkü dilam maalesef hala hasta.. dün akşam çok öksürdü...burun akıntımız devam ediyor.. doktor randevumuzu aldık hemen.. bu akşam gideceğiz.. umarım bir problem çıkmaz.. bu nedenle bazı hazırlıklardan vazgeçmek zorunda kalacağım.. kızım iyi olsun da varsın boş masada bir pasta üfleyelim..

11 yorum:

  1. Kiayanammmm okurkeen ağladım ;(( inşallah iyileştirsin fıstık :( burun spreyi ve öksürük şurubu ise yarar kesin :(( bizde cok hastalanmistik ya Allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  2. Sevgi cold mix kullanıyor musunuz? yakasına ya da yastığına damlatıyorsun. işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  3. Evet boşver hazırlığı kuzumuza bak sen annesi umarım bişey çıkmaz, çok merak ettim delik varmı? Buse'de var ya malesef

    YanıtlaSil
  4. kokoş kelebek sağol tatlım..
    nilhan ben onu bir kere eczaneye sordum.. sağlık bakanlığı izni yok o yüzden satmıyoruz dedi.. bende arada kaldım.. ne yapsam ki diye.. nerden alıyorsun sen tatlım.. ben bi bakıyım ona..

    YanıtlaSil
  5. Sevgi, Nilhan'a her yerde olduğu gibi burada da katılıyorum. Çok işe yarıyor. nete cold mix yaz, sipariş et derim ben de.

    Ayrıca bak aklıma ne geldi. Reiki doğru mu yazdım bilmiyorum yapan bir tanıdık, yıldönümlerinden önce bebeklerin illa hastalandığını söylemişti. Doğru mu tesadüf mü bilmem ama Berk de her 3 doğumgününden önce hastaydı. İyi olacak biliyorum ben, hazırlıklarda da kolay gelsin diyorum.

    YanıtlaSil
  6. kime gitsem herkesin çocuğu hasta hay allahım ya havalar da öyle aman aman soğuk bile yapmadı.çok geçmiş olsun diloşa.

    YanıtlaSil
  7. NİL dediğin mantıklı aslında.. bizde ne zaman hazırlansak, birşeye heveslensek hopp dila hasta oluyor..cold mixe baktım tatlım.. siparişini de verdim..
    NOHUT ODA.. parti var tatlım.. ama hazırlıklarda eksiklikler olacak o kadar.. küçük hediyeler kısmı geçildi :))
    SITARE.. havalar soğuk yapmadı ama kötü.. edirneden giren karın şehrimize bir an önce ulaşmasını istiyorum..

    YanıtlaSil
  8. coook gecmıs olsun canım.

    YanıtlaSil
  9. acaba dogum gunumuz bugun mu yarın mı şimdiden ıyikı dogdun diloş,daha nıce nıce senelere hep bırlıkte gecmıs olsun bu arada benımkıde grıp oldu burnu akıp duruyor aman bosver yaa hazırlıkları falan onlar ıyı olsun da benım kızımın da aksılıkler yuzunden dogum gunu pastası yoktu ama yıne de kutladık olur boyle şeyler onlar hayatımızda yaaa gerısı onemlı değil hıkaye yanı,sevgıler dılosu opuyorum

    YanıtlaSil
  10. çok geçmiş olsun canım yaa,Acil şifalar diliyorum,sevgiler

    YanıtlaSil