3 Ekim 2011 Pazartesi

eski düzen.. olmadı bir bozan..


bu sabah yine bakıcılı günlerimizin ilk sabahına uyandık.. biraz üzgünüm.. biraz buruk.. eski düzen devam ettiği içinde biraz hırslıyım galiba kendime.. ama elimden bişiy gelmedi.. değiştiremedim maalesef..
"kızın için katlanacaksın" dediler.. durumu izah etmeye çalıştım.. böyle böyle oldu dedim.. "ama o gördüğümüz en mutlu çocuk.. ilgilenmese bu kadar neşeli olamaz" dediler.. kaldım.. bişiy diyemedim.. doğru söylüyorlardı.. evet.. ama işte.. "şunu anla artık.. kimse senin gibi bakamaz.. ilgilenemez.. sen buna en yakınını bulacaksın.. çocuk mutlu.. bozma düzenini"  ve daha bir sürü öğüt..
hadi bakalım.. hayırlı olur inşallah..
gelen günler bize, hepimize mutluluk getirsin inşallah..

14 yorum:

  1. Sevgi hayırlısı olur inşallah.Biliyorum çok zor bir durum sadece şunu bil insan alışmak durumunda kalıyor zamanla.Kriter ne biliyor musun çocuğun mutlu mu? Mutluysa o zaman için acısa da devam ediyor herşey...

    YanıtlaSil
  2. Onların mutluluk kriteriyle seninki örtüşmüyorsa, başkasını bul derim :(

    YanıtlaSil
  3. sıkma canını.bebeğin iyimi geri boştur..bak ben kızımın hemanjiyomu yüzünden üzülüyorum.sağlığı yerindeyse şükret .

    YanıtlaSil
  4. İnşallah canım,Allah yardımcın olsun

    YanıtlaSil
  5. Madem için rahat değil yenisini bulana kadar bebeği mutlu eden bu bayanla idare et ve onunla geçen her olumsuzlukta nasılsa geçici bir dönem diye kendini telkin et. Umarım her şey hakkında hayırlısı olur.

    YanıtlaSil
  6. Bu arada Sevgi tırmanmaya başlamış yakında yürüyeceğiz galiba hadi hayırlısı Maşallah maşallah...

    YanıtlaSil
  7. Hayırlısı olsun,okudum hepsini.Evet sen araştırmaya devam et,bir garantin olsun,kulağında olsun ama kasmadan,çünkü çocuğun mutlu bu önemli!

    Herşey istediğin gibi olsun:)

    YanıtlaSil
  8. her şey çocuklarımız için değil mi zaten,yoksa hangi anne çocuğunu bırakıpda çalışmak ister ki

    hakkında hayılısı olsun

    ayrıca İzmitli bir hemşerimi görmek sevindirici
    bende İzmit'tten

    YanıtlaSil
  9. aylacım yakınlarımda aynı şeyi söylüyor.. mutlu mu evet mutlu.. gerisi önemli değil.. ama ne bileyim işte ya.. ben mi çok pimpirikliyim acaba..
    tibetin annesi.. bende aynı şeyi düşündüm.. ama öyle hemen bulunmuyorki iyi birisi..
    uğurböceği doğru diyorsun arkadaşım.. allah hepimizin kuzularına önce sağlık versin..
    otuzundan sonra.. çok teşekkür ederim tatlım..
    nurgül inşallah tatlım.. yapacak bişiy yok zaten.. tırmanmalar epeydir var.. şimdi eller havaya çalışıyoruz..:)) bol düşmeli
    nil.. bende öyle yapıyorum şimdi.. iki gündür biraz sıkı tutuyorum işi.. zaten onun kulağına da kar suyu kaçtığı için daha temkinli sanki..
    muko.. aynen dediğin gibi tatlım.. herşey onlar için.. onların geleceği için.. ayrıca izmitli olmana çok sevindim.. ben pek rastlamadım şimdiye dek..

    YanıtlaSil
  10. gelen günler hepinize mutluluk getirsin inşallah! herşeyden önemlisi merhametliyse bakıcınız çok dert etmeyin, kendinize de eziyet etmeyin. kuzunuza da maşallah çok sevimli;)

    YanıtlaSil
  11. inşallah tatlım.. oldukça iyi bir insan.. ama sanırım yol uzun olunca, e çalışma saatlerimde uzun.. biraz yoruluyor.. bakalım.. hem ona hem bize bir şans daha verdik.. hayırlısı..

    YanıtlaSil
  12. ay bakıcı dıyınce ırkıldım..ınan o kadar bıkmıs durumdayımkı..anlatsam sana tecrubelerımızı surda sayfalar alır...ah canım yaaa umarım ıyısını durustunu bulursun..tabıı bırde fazla para ıstemeyenını ...artık sapıtmıslar nerdeyse ünivst.mezunu kadar para ıstıcekler.....

    hayır karsılıgını verselere tamam ben razıyım verdımde zaten ama ne gordum boşşşş..allah yardımcın olsun.ay morlaını bozmus gıbı olmıyım..arada ıyılerıde cıktı mesela bende 2 sene yatılı bır kız kaldı sonrada 1.5 sene baska bır kız onlar cok ıyıydı:))))

    opuyorum komurgozu ve senı...

    YanıtlaSil
  13. tabi canım.. öyleler valla.. şu 2 sene hemencik geçsin istiyorum ben sadece ya.. kreş olayı başladı mı biraz rahatlıcam sanki.. gerçi kreşte ayrı sorun ya..

    YanıtlaSil
  14. Canım eski yazını da okudum,bence sen şimdiki bakıcına belli etmeden yeni birini araştırmaya devam et.Çünkü anlattığın durumda seni yarı yolda bırakıp işinde sorumsuz davranıyorsa ilerde bunu tekrarlamayacağı ne malum değil mi?

    İnşallah herşey gönlünce olur.

    YanıtlaSil