30 Eylül 2011 Cuma

533 GÜN..

tam 533 gün olmuş hayatıma bir anlam katalı.. tam 9+9.. 18 ay.. ne kadar boşmuş sensiz herşey.. anlamsız.. renksiz.. şimdi ise bir gökkuşağının altında yaşar gibiyim.. siyah hariç her renk var etrafımda.. seninle birlikte..
ömrümde hiç olmadığım kadar mutlu, huzurlu ve heyecanlıyım.. ve meraklı.. sen nasıl hayatı merak ediyorsan bende senin her hareketini aynı çılgın merakla seyrediyorum..

hani koynumda uyuyorsun ya bazen hiç uyanma istiyorum.. sıcaklığın, nefesin, kokun hep üstümde kalsın.. öylece kalalım saatlerce..
sabah sana sarıldığımda üstüme sinen kokunla akşamı zor ediyorum..
o minicik ağzınla kurduğun hecelere anlamlar yüklemeye çalışıyorum.. atta.. gel.. nennnen..dedede...hani annii diyorsun ya bilinçsizce de olsa benim içim eriyor karşında..
babanla sarıldığımızda yaptığın işi bırakıp hemen yanımıza gelip bana sarılmaya çalıştığında gururlanıyorum.. beni kıskanıyor bak diye.. en çok beni sev istiyorum.. ama şimdilik en çok beni özlüyorsun galiba...

ellerini bırakıp ayakta durma çaban bana da güç veriyor.. ben de ne olursa dimdik durmalıyım diyorum.. herşeye rağmen senin için..
altta ki iki dişimiz iyice belirginleşti ... gülüşlerin daha bir şirin... e yenilerini bekliyoruz artık..
sen geleli hep bişiy bekliyoruz ya.. önce gülümsemeni sonra tepki vermeni.. elimizi tutmanı.. oturmanı.. agucuklarını.. emeklemeni.. ayağa kalkmanı.. sıralamanı.. diş çıkarmanı.. ama ne güzel beklemek...

sen geldin ...sen ben kavramı çıktı gitti hayatımızdan.. sadece biz varız.. bütün planlar senin üzerine kuruluyor.. evet belki en son sinemaya sana 7 aylık hamileyken gittim.. en son canlı müziği henüz sen yokken dinledim.. tatil 2 senedir planlarımız arasına hiç alınmadı.. ama bu bize bir mutsuzluk veriyor mu asla.. seninle geçirdiğim o bir saniye bile bütün bu söylediklerimden çok daha önemli..
herhalde senin gelişinle beni tek sıkıntıya sokan kilolardı.. hamileyken 9 ayda tam (51-65) 14 kilo aldım.. sonra ki 9 ayda da o 14 kilo çok şükür gitti.. ama sporsuz gittiği için hafif göbüşle geziyorum hala.. :))

sen evimize bir ruh getirdin bebeğim.. bir canlılık.. bir mutluluk.. ismini de o yüzden dila koymadık mı zaten.. mutluluk getir diye..
allahıma ne kadar şükretsem az senin gibi bir evlat verdiği için.. iyi ki geldin meleğim.. iyi ki....

11 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel anlatmışsınız..Mutluluğunuz daim olsun!

    YanıtlaSil
  3. bütün annelerin duygularına ses vermişsin canım.güzel olmuş çok.

    YanıtlaSil
  4. keşke bende duygularımı cümlere dökebilsem cnm allah ayırmasın az kalmış dogum gününe de:)9

    YanıtlaSil
  5. onun o tombiş tombiş ayaklarını yanaklarını ısırırım ben...

    YanıtlaSil
  6. Maşallah
    çok tatlı bir bebek
    annelik işte böyle bir duygu kaç günlük olduüunu bile saymışsın :))
    Yolu açık sevdikleriyle güven ve huzur içinde büyüsün..
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.. annelik dünyanın en anlatılmaz duygusu.. allahım isteyen her kadına yaşatsın inşallah..

    YanıtlaSil
  8. güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.. annelik dünyanın en anlatılmaz duygusu.. allahım isteyen her kadına yaşatsın inşallah..

    YanıtlaSil
  9. Allah mutluluğunuzu daim etsin, gülen gözleriniz hep gülsün evladınzla birlikte:)

    YanıtlaSil
  10. o yatış şekline bayıldım ben amaaaa :)))))

    YanıtlaSil
  11. Allah'a çok şükür bize evlat sevgisi verdiği için.Allah onların acısını göstermesin,tüm isteyenlere de evlat nasip etsin.

    YanıtlaSil