2 Ağustos 2011 Salı

mutsuz prenses..



        çok yaramaz olduk biz çok.. hiç birşeyden mutlu olmuyoruz artık.. karnımız aç ama yemek yerken ağlıyoruz.. bendeyken babasına ağlıyor.. babasındayken bana.. kucakta ağlıyor, yere koyuyoruz ağlıyor.. örümceğinde ağlıyor.. noluyo ya.. benim minik prensesim cadı kraliçe olma yolunda.. nazar mı değdi ne?..

12 yorum:

  1. anı durum bızım tostosdada mevcut dısler geldımı sızde bızde yok halal belkı onun huysuzlugudur..

    YanıtlaSil
  2. Cadı kraliçe olur mu hiiiç, Pamuk Prenses maşallah :)
    Kollara bayıldım tombik tombik ne güzel, Allah nazarlardan korusun..

    YanıtlaSil
  3. yok tatlım henüz diş gelmedi.. zaten elleri sürekli ağzında.. hatta yetmiyo bizimkini de alıyor.. ay tez zamanda gelsinler inşallah.. yazık kuzulara..
    tşk ederiz zeynep teyzesi.. kömür prensesim o benim..

    YanıtlaSil
  4. canım benim çok tatlı maşallah.
    Her dönemin bir zorluğu oluyor.
    Geçicidir.
    Öpmek istedim onu..:)

    YanıtlaSil
  5. CANIM BENİM NE TATLI ALLAH NAZARDAN SAKLASIN NE GÜZEL KOKAR O ŞİMDİ MİS GİBİ

    YanıtlaSil
  6. kesin dişleri çıkıyordur annesi benim çoçuklarımda küçük ve çok kavga ediyorlar her saniye aglamak için bir sebepleri var inanaın öyle bunalıyorum ki çıkamaza giriyorum bazen .. kızınız da sıcaktan ve dişlerinin verdigi agrıdan durmuyordur bende çok çektim bilirim çok zor

    YanıtlaSil
  7. diş çıkarıyor olmasın.bize de çok eziyet etmişti ayşem.meğer dişiymiş ağrıyan.annelere bebeklerin çektiği diş ağrısını verseler o anneler acılaını anlar ağlarmış.sabır sabır geçecek ve çok güzelleşecek hayatınız.memeden kesme.o istemese de zorla .uykusunda filan veriver.bir damlası bile öyle değerli ki.

    YanıtlaSil
  8. DOMATES SUYU, ÇILGIN MEVDOŞ tşk.ederim güzel söyleriniz için..
    MAVİ acısı karşısında elimizden bir şey gelmemesi çok sinir bozucu.. şu soğutucu jellerden de sürüyorum ama banamısın demiyor..
    SITARE hemencik çıksın o zaman ya.. acıtmasın kızımın canını..emmeye gelince mememi ağzına verince çok ağlıyor.. dün gece denedim.. imkanı yok ağmıyor ağzını.. çok inatçı..

    YanıtlaSil
  9. ortak kanıya katılıyorum,diş geliyor bence de...bu belirtilerden hemen sonra kendini göstermiyor ki o minik beyaz kabartılar,az biraz bekletiyor,oyalıyor,sonra görünüyor.evet evet diş bu...

    YanıtlaSil
  10. Benim badem şekeri 5 ocak doğumlu hemen hemen aynılar sanırım. İlk dişini çıkartalı bir ay oluyor neredeyse. İkincisi de hemen sonra çıktı. Ablası ilk dişini 8 aylıkken çıkartmıştı. Gerçekten de her bebek aynı olmuyormuş. Geçen hafta kabızdı iki gün ishal oldu şimdi gene kabız. Dişleri de patladı ne olduğunu bi anlayabilsem :( Uyku düzeni de bloğumda yazdığım gibi saç baş yoldurtan cinsden.

    YanıtlaSil
  11. yazık kuzulara ya.. gerçekten çok zorluyor dişler.. bizimkinin 3 aylıktan beri eli ağzında.. ay çıkamadılar gitti..

    YanıtlaSil
  12. hehe bir cadı daha:))) Bizimki abla cadı bizim canımıza okuyor valla. Hepsi bir süreç diyorum Allah sabrını verir diyorum başka da yapacak bir şey yok:))

    YanıtlaSil