20 Temmuz 2011 Çarşamba

RAMAZAN GELMEDEN..


        işyerinde faturaların içinde kaybolmuşken telefonum çaldı.. eşim akşama mangal planı yaptıklarını gelirken tavukları almamı söyledi.. off ne iyi geldi bu haber anlatamam.. telefondan sonra zaman hemencecik geçirverdi..ramazana günler kala son bir piknik yapalım demişler.. ne de iyi etmişler...  ben işten geldiğimde canım komşum devrim abla herşeyi hazırlamıştı zaten.. bana sadece dilayı giydirip çıkmak kaldı.. hemen evimizin yakınında bulunan sahilin piknik alanına gittik..
        herşey çok güzeldi.. hava bir önceki güne göre daha serindi.. güneş yavaş yavaş tepenin ardına saklanıyordu.. ahh bir de şu sivrisinekler ve ilk defa bu kadar yakın temas kurduğum cırcır böcekleri olmasaydı..

     

    çocuklarda çok güzel eğlendi.. diloş yağız abisiyle çok iyi anlaşıyor.. küçük abi onunla oynuyor, komik sesler çıkarıyor.. dila da onun yaptığı herşeye kıkır kıkır gülüyor.. en çok güldüğü göbek sallamaca oyunu :)) bize de yapıyor aynı oyunu.. ben de çok gülüyorum.. :)) tabi daha 5 yaşında olduğu için bazen istemeden zarar verebiliyor dilaya.. annesi ayrı ben ayrı anlatıyoruz.. o daha minik.. kemikleri çok hassas.. canı yanabilir diyoruz.. o an tamam anladım diyor ama.. ı ı ... oyuna dalınca yine devam.. geçen akşam "sevgi abla dila ne zaman büyüyecek" dedi.. " önümüzde ki yaz beraber oynabiliyor olacaksınız tatlım" dedim.. ve beklenen cümle gecikmeden geldi.." ama o zaman ben de büyüyeceğim" :)) akıllı kuzum benim..
     bu arada bu akşam babamız manisa yolcusu.. kuzeninin düğününe katılmak için gidiyor.. biz de durcaz burda... gelişini bekleyeceğiz... şimdiden özledik seni...

3 yorum:

  1. Allah kavuştursun öncelikle eşiniz güle güle gider gelir inşallah.

    Artık evlerde durulmuyor ki ne güzel bir akşam olmuş böyle...

    YanıtlaSil
  2. OHH OHH MAŞALAHHH ZATEN HERŞEY COCUKLAR İÇİN...ARADA SİZDE KAYNAMIŞ OLDUNUZ:))))))))))

    YanıtlaSil
  3. bizde bu pazarı diğer pazarı değerlendirelim diyoruz.sizinki de güzel olmuş.

    YanıtlaSil