12 Temmuz 2011 Salı

MERHABA

     geç kalmış bir merhaba bu aslında.. kızım hayata merhaba diyeli 6.5 ay oldu.. hep aklımda olan ona özel blog açmayı sürekli erteledim.. daha önce oluşturduğum bloğa yazmayı ona hamile kaldığım gün bırakmıştım.. Kızım hayatımıza girdiğinden beri herşeyi değiştirdiğinden ordan devam etmek istemedim..
    
     burda biraz ondan, biraz bizim kalbimize bıraktığı izlerden bulacaksınız.. aileye katılan her yeni fert kendi masalını yazar.. ve etrafındaki herkese bir rol verir hayatında.. ben, bana verdiği anne rolünden oldukça memnunum.. ve neden bu kadar geç kalmışım diye hayıflanıyorum bu rolu kabul etmekte..

     hamileyken onun varlığını bile kabul etmekte zorlanırken şimdi kocaman kız oldu.. onunla birlikte bizde büyüdük.. inatlaşmalarımız, tartışmalarımız bile artık azaldı..olsa bile alçak dozdan seyrediyo.. daha sabırlıyız hayata karşı.. o gelmeden sadece "eş" ken şimdi "anne" "baba" olmanın sorumluluğunu taşıyoruz.. geçen akşam yemek masasında eşim "bundan sonra daha çabuk yaşlanacağız" dedi.. düşününce hak vermemek elde değil.. o yokken kendi kafamıza göre yaşıyorduk. sorumluluğumuz sadece birbirimizden ibaret olduğundan yaşımızın ilerlediğinin farkına bile varmıyorduk.. çocuğumuz yoktu ya .. gençtik biz daha.. ne farkımız vardı ki 18 liklerden.. ama şimdi öyle değil.. onunla birlikte biz de yaş alacağız..
    
     o kadar çok şey birikti ki içimde.. şimdi yazsam sayfalar almaz.. ara ara sıkıştırırım ben yine satır aralarına..

6 yorum:

  1. Blogunuz hayırlı uğurlu olsun, bence bloga devam etmekle çok iyi bir karar vermişsiniz.Çünkü zaman geçtikçe insan bazı şeyleri unutabiliyor neden kayıt altına almadım diye hayıflanabiliyor.Takipteyim:))

    YanıtlaSil
  2. tşk.ederim canım.. hoşgeldin öncelikle.. onun her anının kaydını alıp dönüp dönüp okumak istiyorum.. hem onun hem kendim için aslında bu çetele..

    YanıtlaSil
  3. kuzum hosgeldın:))kesınlıkle dogru bır karar ...

    YanıtlaSil
  4. Canım beniiim, ellerine yüreğine sağlık:))) Diloş kızım için çok güzel bir anı defteri olacak... hep takipteyim:)

    YanıtlaSil
  5. çooook güzel gönlüne sağlık sevgicim takipteyiz :))))

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin sevgi ..

    YanıtlaSil