15 Temmuz 2011 Cuma

İNSANLIK AYIBI ve KANDİL TEBRİĞİ

         
        öyle haince bir pusu ki bu insanın kanını donduruyor.. bu güzelim topraklar onüç fidana mezar oldu.. dün onüç ailenin daha evine güneş doğmadı ve artık hiç doğmayacak, bizim abimiz babamız eşimiz yavrumuz değil diye mi bu kadar sakin karşılıyoruz artık şehit haberlerini.. Bizim hiç bilmediğimiz evlerde çocuklar yetim kaldı bugün, onüç anne daha nefessiz kaldı, onüç ev daha artk hep sessiz...Lanet olsun bu ülkeyi bu hale getirenlere, yazıklar olsun tepkisizce bekleyen hepimize...!!

      berat kandiliniz mubarek olsun.. bu hayırlı gecenin öncesinde böyle insanlık dışı olaylar olması çok acı veriyor.. bu akşam hem ölen şehitlerimiz için, hem de büyük allahımın o canavar ruhlu insanların içine birazcık insanlık ve acıma duygusu vermesi için dua edelim..allah dualarımızı kabul etsin..

4 yorum:

  1. hayırlı kandiller size de.. buruk bir kandil oldu.. ütelik ben bunu yazarken bir şehit haberi daha düştü:(

    YanıtlaSil
  2. akıl alacak gibi değil.. vahşet resmen..herbirinin mutlu hikayesi 3-5 çapulcunun yüzünden sona eriyor.. allah islah etsin..

    YanıtlaSil
  3. merhabalar,blogun hayirli olsun diliyorum,ziyaretin icin cok tesekkür ederim,insallah yeniden görüsürüz,sevgiler canim.

    YanıtlaSil
  4. bir terazi kızı.. hoşgeldin tatlım..

    YanıtlaSil