23 Temmuz 2011 Cumartesi

aaa bugün cumartesiymiş..


       bütün çalışma hayatım boyunca hiç cumartesilerim tatil olmadı benim... ay küçük emrah gibi oldum.. kaşlarımıda düşüreyim..:)) sadece bir güne tıkış tıkış sıkıştırmak zorunda kalıyorum herşeyi.. uyuuuu.. temizlik yap... gezmeye git.. kendine zaman ayır.. hepsi bi arada olmadığı için kendine zaman ayır kısmı hep bir daha ki haftaya erteliyorum..ama niyeyse o hafta hiç gelmiyor..
       amaaaa bu cumartesi evdeyim.. eşim balıkesirde... bakıcımızın da bir yakınının düğünü varmış.. ben de izin almak zorunda kaldım ! :)) aman ne güzel bir zorunluluk... :))
       kızımla yine 7 de kalktık.. biraz emdikten sonra kahvaltısını hazırladım.. balkonda nefis bir kahvaltı yaptıktan sonra koyun koyuna 12 ye kadar uyku.. kalktık..duş aldık.. şimdi de oynaşıyoruz..e ben karar veremiyorum.. temizlik mi yapsam.. yoksa kızımla beraber bu güneşli günün tadını mı çıkarsam.. akşamdan planladık.. güneş batar batmaz bahçede çayımızı yudumlayacağız kızlarla.. ama o zamana kadar ne yapsam bilemedim şimdik.. allahım ne güzel bişiymiş cumartesileri evde olmak..

6 yorum:

  1. cumartesileri çalışan annelere ödül verilmeli.ne büyük özveri.ben yapamazdım.işten ayrılırdım kesin.ahh bebecik çok şirin.Allah bağışlasın.

    YanıtlaSil
  2. şekerim seni nasıl takip edicez??neyse linkini atayım listeme.bu arada benim de adım sevgi:)

    YanıtlaSil
  3. sitare gerçekten çok üzülüyorum bende.. ama yapacak birşey yok.. yaklaşık 12 senedir aynı yerde çalışıyorum.. tek tesellim 7 sene sonra kızım okula başladığında ben zorunlu ssk günümü doldurmuş olacağım.. o zaman kimse beni çalıştıramaz..

    YanıtlaSil
  4. takiptekiler çıkmıyormu tatlım..

    YanıtlaSil
  5. içimden size binlerce cumartesi hediye etmek geldi bu yazıyı okuyunca :) günleriniz hepp güsel geçsin bende beklerim sayfama ;)

    YanıtlaSil
  6. SEVGİLİ HAYAT teşekkür ederim tatlım.. :)) gelirim tabi..

    YanıtlaSil