11 Haziran 2013 Salı

bi ateşe karşı direniş eksikti...


yaklaşık 10 gündür bir direniştir gidiyor.. ülkem yapılan baskıya geçte olsa bir dur dedi.. aralarında ortalığı kirleten pislikler de var.. ama ben bu haklı kalabalığın onların oyununa gelmeyeceğinden ve aralarından temizleceklerinden eminim..

3 gündür bizim evde de bir direniş var.. :( maalesef kulak ve boğaz iltihapımız geri geldi.. ateşimiz 40 tan düşmemekte inat ediyor.. ama kızım direniyor.. o kadar güçlü ki cayır cayır yanarken bile " annecim ağlama, iyiyim ben.. bak ateşim gitti" diye annesini teskin ediyor.. benim anlamadığım bu kadar koruyup kollamamıza rağmen bu illet niye habire tekrarlıyor.. soğuk yedirmiyoruz.. hala akşamları uzun kolluyla yatıyor.. öyle çok dışarı çıktığımız yok zaten.. e yemesi içmesi iyi.. var bir yerde bi aksaklık ama çözemedim.. 

3 gündür tek yediği şey ceviz.. lokma sürmedi ağzına.. dün kek yapmak istedi.. beraberce hazırladık malzemelerini.. ama sadece bir minik ısırış dışında yüzüne bile bakmadı.. ateşinden kabus görüp duruyor.. sıçrayarak uyanıyor uykularından.. içim gidiyor onu öyle gördükçe.. doktor 3 gün sürer demişti ateş.. bugün 4.günü bakalım geçmezse serum takarız demişti doktor.. inşallah gerek kalmaz..

anlayacağınız her türlü direnişe devam..

sevgiler..

1 Haziran 2013 Cumartesi

sahip çık türkiyem..



sahip çık türkiyem..
sadece ağacına değil,
okuluna,
hastanene,
polisine,
askerine,
sokağına,
kürt, alevi komşuna,
kuranına,
başörtüne sahip çık..
bayrağına,
andına sahip çık..
baş kumandanına,
atana sahip çık..
seni kimsenin yönetmesine izin verme..
kimliğine sahip çık..

ne mutlu türküm diyene..